Creatief ontwerp

jouw grafische identiteit op punt

EEN STERKE VISUELE IDENTITEIT IS EEN NOODZAAK

Een logo dat past bij jouw bedrijf

De visie en missie van jouw bedrijf verdienen de ondersteuning van een passend logo en perfect uitgewerkte huisstijl.
Wij duiken in jouw verhaal om lettertypes, kleuren en stijlelementen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de leefwereld van jouw doelgroep, uniform uitgerold over alle nodige dragers.
Zo bouwen we een corporate identity die er staat als een huis.
Een consistente uitstraling die je herkenbaarheid vergroot en je geloofwaardigheid verdubbelt.

Een huisstijl als identiteit van jouw bedrijf

Een huisstijl is de unieke kenmerkende vormgeving van jouw bedrijf. Deze start bij de ontwikkeling en symboliek van je logo. Daarna is het zaak om alles waarmee jij als bedrijf naar buiten komt in één dezelfde lijn door te trekken.

Onze grafische experts zijn hier heel erg mee vertrouwd en kunnen met hun kennis jouw doelgroep door middel van de juiste vormgeving gaan aanspreken.

Professioneel design

Persoonlijke betrokkenheid

Oplossingen op maat

kies resoluut voor een professionele uitstraling

Onze grafici gaan graag met jou in gesprek!
Na dit gesprek ontvang je vrijblijvend het prijsvoorstel op maat van jouw project.
Koffie erbij? Je bent welkom!

TEVREDEN KLANTEN

{

Al vele jaren is ImpulsMedia dé partner voor mijn advertenties in Impuls. Maar ook voor ontwerpen voor social media, cadeaubons, … en zelfs voor het ontwerpen van een gloednieuw logo kon ik bij hen aankloppen. Door hen de volledige vrijheid te geven krijg ik telkens iets moois – soms helemaal uit mijn comfortzone – en nét dat vind ik zo leuk. En daar heb ik tot op vandaag nog nooit spijt van gehad. Ze weten perfect wat ik wil en wat bij mijn shop past. Dat geeft rust, omdat ik nu eenmaal niet alles zelf kan. Thanks mannen, jullie zijn een geweldige aanvulling in het werken aan mijn droom.

5
Hilde Martens - Romence
{

Een tijd geleden vond ik dat het tijd was voor een nieuwe huisstijl voor mijn boekhoudkantoor. Ik schakelde ImpulsMedia en de klik was er meteen. Het nieuwe logo was helemaal naar mijn zin, daarna gingen ze ook aan de slag met het drukwerk. Alle ontwerpen waren tiptop en alles werd netjes gedrukt en afgeleverd. Bedankt voor de professionele aanpak!

5
Martine Aerts - FS Consult
{

Met onze organisatie Beleef Kapellen steunen en promoten we het winkel(h)ieren in Kapellen, Putte-Kapellen, Hoogboom en Zilverenhoek. Als we acties hebben plaatsen regelmatig advertenties in Aankondigingsblad, het best gelezen reclameblad van onze gemeente, dat stipt bedeeld wordt door Bpost. Daarenboven brengen we regelmatig ons eigen magazine uit met een exclusieve uitstraling. Voor het ontwerp, het drukwerk én de huis-aan-huisbedeling kunnen we rekenen op de expertise van ImpulsMedia. Tot ieders tevredenheid. Want lokaal en gezellig winkel(h)ieren, daar gaan we voor!

5
Herman Willekens - Beleef Kapellen

JOUW HUISSTIJL OP AL JE MARKETINGMATERIAAL

Jouw communicatiedragers binnen een door ons uitgewerkte of reeds bestaande look & feel vormgeven? Dat kunnen we als de beste. Folders, kaartjes, brochures, social media posts, … Je kan hiervoor vertrouwen op de expertise van onze ontwerpers. Elke dag opnieuw weten zij jouw project naar een hoger niveau te tillen. En dit op een doordachte en creatieve manier.

Aanvraag tarieven 't Gazetje
Privacy *