Online marketing

gezien worden is het punt

JOUW ZAAK ZICHTBAAR OP

ImpulsMedia is ook gespecialiseerd om jouw merk online in de markt te zetten. Dit doen we via Instagram en Facebook. Onze social media-manager zorgt ervoor dat je naast jouw offline-communicatie, ook meer dan ooit online zichtbaar bent.

We hebben diverse pakketten, afgestemd op jouw maat, waardoor je visibiliteit altijd en overal gegarandeerd wordt bij de doelgroep die voor jou belangrijk is. We creëren de perfecte boodschap, die ook planmatig de juiste mensen bereikt. Wij zijn jouw partners.

Offline én ook online, ImpulsMedia zorgt ervoor dat wat gezien mag worden ook écht gezien wordt, door het publiek dat voor jou van belang is.

Social media die worden gebruikt moeten een optimaal resultaat leveren als bijdrage aan de marketingstrategie. Dat vraagt natuurlijk om inhoudelijk inzicht in de organisatie, klanten en natuurlijk de media zelf. Doe daarom beroep op onze professional voor het beheer van je social media-kanalen en investeer jouw kostbare tijd in je core business.

Voordelige tarieven

Benieuwd hoe wij jouw online marketing aanpakken? Vraag naar onze informatiebrochure bij onze social media-manager en geniet van onze interessante tarieven.

Jouw contactpersoon voor social media

Contacteer je social media-manager voor alle informatie!

Filip Stoffels
eb.aidemslupmi@pilif
+32 (3)295 55 58

reken op ons voor jouw bedrijf op social media

VOLG ONS OP INSTAGRAM

OF FACEBOOK

JOUW HUISSTIJL, ONLINE EN OFFLINE

Dankzij ons creatief team passen de social media posts perfect in jouw huisstijl.

Wij zorgen ervoor dat het volledige plaatje klopt!

VERSTERK JE SOCIAL MEDIA CAMPAGNE OFFLINE

Zorg dat jouw bedrijf niet alleen online zichtbaar is. Plaats een advertentie in één van onze regionale magazines en zorg voor nog meer herkenbaarheid!

Aanvraag tarieven 't Gazetje
Privacy *