Straf drukwerk

hoogstaand drukwerk waar je blij van wordt

JOUW DRUKWERK, TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Van gepersonaliseerde mailingkaarten over folders tot en met luxueuze magazines. Afgewerkt met goudfolie of een drukwerk dat zijdezacht aanvoelt? De mogelijkheden zijn eindeloos! En dit op alle mogelijke dragers. Drukwerk dat scoort bij jouw doelgroep… Dat maakt ons toch allemaal blij?

Wij ontwerpen én drukken alles en garanderen de allerbeste kwaliteit, in kleine of grote oplages. 

ImpulsMedia is gespecialiseerd in alle soorten handels- en promotiedrukwerk.

Heb je drukwerk nodig voor een nationale campagne met een éxtra grote oplage? Ook daarvoor bezorgen wij je een zeer competitief voorstel, waarbij de kwaliteit steeds voorop blijft staan.

DRUKWERK VAN A TOT Z

van grafisch ontwerp tot en met afgewerkt product

van kleine tot éxtra grote oplages

prijs/kwaliteit perfect in verhouding

ruime ervaring in uiteenlopende publicaties

Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerk voldoet aan de beste kwaliteit en meteen in het oog springt.

Dankzij onze jarenlange specialisatie kan je rekenen op de beste oplossing voor jouw bedrijf en een betrouwbare levering op het afgesproken tijdstip.

MAGAZINES, FOLDERS, FLYERS, ANTWOORDKAARTEN, …

TEVREDEN KLANTEN

{

Al vele jaren is ImpulsMedia dé partner voor mijn advertenties in Impuls. Maar ook voor ontwerpen voor social media, cadeaubons, … en zelfs voor het ontwerpen van een gloednieuw logo kon ik bij hen aankloppen. Door hen de volledige vrijheid te geven krijg ik telkens iets moois – soms helemaal uit mijn comfortzone – en nét dat vind ik zo leuk. En daar heb ik tot op vandaag nog nooit spijt van gehad. Ze weten perfect wat ik wil en wat bij mijn shop past. Dat geeft rust, omdat ik nu eenmaal niet alles zelf kan. Thanks mannen, jullie zijn een geweldige aanvulling in het werken aan mijn droom.

5
Hilde Martens - Romence
{

Een tijd geleden vond ik dat het tijd was voor een nieuwe huisstijl voor mijn boekhoudkantoor. Ik schakelde ImpulsMedia en de klik was er meteen. Het nieuwe logo was helemaal naar mijn zin, daarna gingen ze ook aan de slag met het drukwerk. Alle ontwerpen waren tiptop en alles werd netjes gedrukt en afgeleverd. Bedankt voor de professionele aanpak!

5
Martine Aerts - FS Consult
{

Met onze organisatie Beleef Kapellen steunen en promoten we het winkel(h)ieren in Kapellen, Putte-Kapellen, Hoogboom en Zilverenhoek. Als we acties hebben plaatsen regelmatig advertenties in Aankondigingsblad, het best gelezen reclameblad van onze gemeente, dat stipt bedeeld wordt door Bpost. Daarenboven brengen we regelmatig ons eigen magazine uit met een exclusieve uitstraling. Voor het ontwerp, het drukwerk én de huis-aan-huisbedeling kunnen we rekenen op de expertise van ImpulsMedia. Tot ieders tevredenheid. Want lokaal en gezellig winkel(h)ieren, daar gaan we voor!

5
Herman Willekens - Beleef Kapellen

de mooiste totaaloplossing voor jouw drukwerk ?

HUIS-AAN-HUIS BEDELING VAN JE DRUKWERK

Jouw drukwerk bedeeld overal in België?
Wij staan tot je dienst. Reken op een stipte bezorging.

GRAFISCH ONTWERP VAN JE DRUKWERK

Op zoek naar een mooi grafisch ontwerp van jouw brochure, catalogus, affiche of flyer? We zorgen voor een vakkundige lay-out.

Aanvraag tarieven 't Gazetje
Privacy *