Full-service aanpak

Romence

LOGO

HUISSTIJL

CREATIEF ONTWERP

STRAF DRUKWERK

REGIONALE MAGAZINES

STIJLVOLLE SPEELSE LOOK VOOR ROMENCE

Romence is een trendy boetiek met kids- en dameskleding in Beerse. Zaakvoerster Hilde baat haar winkel vol passie uit.

Voor haar huisstijl én reclamecampagnes kiest ze vol enthousiasme voor ImpulsMedia.

Nieuw logo

Bij de start van dit proces gaf Hilde ons ‘carte blanche’. We creërden enkele frisse ontwerpen, waarna Hilde zonder enige aarzeling een keuze maakte. Het resultaat is een mooi fleurig logo, dat de sfeer die in haar winkel leeft, perfect weerspiegelt. Altijd vlot, vrolijk en enthousiast.

Huisstijl met een speelse look

Ook voor allerhande drukwerken, zoals cadeaubons, doet Hilde steevast beroep op ons creatief team. Ondertussen werken onze grafici als twee handen op één buik samen met haar. Meer dan een korte briefing hebben we niet nodig om Hilde te begrijpen, waarna we weer een pareltje ontwerpen… Hilde is een ambitieuze onderneemster. Het enthousiasme waarmee ze reageert op onze realisaties doet ons dan ook altijd veel plezier!

Reclamecampagnes in onze huis-aan-huisbladen

Regelmatig pakt Hilde uit met leuke acties die ze bekend wil maken in de streek. Steevast kiest ze daarvoor voor onze regionale huis-aan-huisbladen ’t Gazetje en Impuls. Zo bereikt ze tienduizenden gezinnen in de buurt van haar winkel. En dat deze campagnes renderen, bewijzen de schitterende resultaten. Romence geniet grote bekendheid, heeft trouwe klanten, maar trekt ook vele nieuwe gezichten aan. Tot ieders tevredenheid!

WAT VINDT DE KLANT ERVAN?

{
Al vele jaren is ImpulsMedia dé partner voor mijn advertenties in Impuls. Maar ook voor ontwerpen voor social media, cadeaubons, … en zelfs voor het ontwerpen van een gloednieuw logo kon ik bij hen aankloppen. Door hen de volledige vrijheid te geven krijg ik telkens iets moois – soms helemaal uit mijn comfortzone – en nét dat vind ik zo leuk. En daar heb ik tot op vandaag nog nooit spijt van gehad. Ze weten perfect wat ik wil en wat bij mijn shop past. Dat geeft rust, omdat ik nu eenmaal niet alles zelf kan. Thanks mannen, jullie zijn een geweldige aanvulling in het werken aan mijn droom.
5
Hilde Martens - Romence

Professioneel design

Persoonlijke betrokkenheid

Oplossingen op maat

WIL JIJ OOK CREATIEF ONTWERP OP MAAT?

Onze grafici gaan graag met jou in gesprek!
Na dit gesprek ontvang je vrijblijvend het prijsvoorstel op maat van jouw project.
Koffie erbij? Je bent welkom!

Aanvraag tarieven 't Gazetje
Privacy *