Aankondigingsblad: het tijdschrift voor uw aankondiging!

Thuis in Kapellen, Kalmthout, Brasschaat, Ekeren en Stabroek!

57.180 gezinnen rekenen al meer dan 72 jaar op hun gratis huis-aan-huisblad Aankondigingsblad!

Op 1 januari 2018 onderging Aankondigingsblad een grote metamorfose. Voortaan verschijnt dit populaire huis-aan-huisblad op een nieuw handig formaat en wordt Aankondigingsblad gedrukt op nog beter kwaliteitsvol glossy papier. Ook de look kreeg een totale make-over. Aankondigingsblad is frisser dan ooit tevoren! Verder kan u uiteraard blijven rekenen op de beproefde recepten: veel regionieuws, thema-rubrieken, zoekertjes en wachtdiensten...

Aankondigingsblad verschijnt 2-wekelijks in de even weken en wordt in de meeste gemeentes stipt en apart door bpost bedeeld (op woensdag). De uitgebreide regio omvat de volgende gemeentes: Kapellen, Brasschaat, Ekeren, Kalmthout, Stabroek, Berendrecht, Zandvliet en Lillo. Naast de verschijningen in de even weken, zijn er ook extra edities in een aantal oneven weken. Vraag naar onze verschijningskalender.

U kan uw advertentie ook steeds doorplaatsen in Impuls of 't Gazetje, onze andere huis-aan-huisbladen die verschijnen in de Noorderkempen en in de regio  Turnhout. Met de hulp van onze scherpe combinatietarieven bereikt uw promotiecampagne in een handomdraai meer dan 145.000 gezinnen!

Wat maakt Aankondigingsblad uniek: