Full-service aanpak

Maxo

LOGO

HUISSTIJL

CREATIEF ONTWERP

STRAF DRUKWERK

SUCCESVOLLE START VOOR MAXO

Maxo is jouw specialist in ramen & deuren op maat. Ze gaan hierbij resoluut voor een imago dat professionaliteit en betaalbaarheid uitstraalt. Maxo is zowel op de Belgische als op de Nederlandse markt actief. 

Bij de lancering van Maxo koos zaakvoerder Frederic voor ImpulsMedia als grafische partner.

Logo op maat

Frederic van Maxo heeft al jarenlang ervaring in het produceren van ramen en deuren. Onlangs startte hij met een gloednieuw merk. Voor zijn nieuwe firma met de naam ‘Maxo’ mochten wij een logo ontwerpen. Na enkele brainstormsessies gingen onze grafici aan de slag. Het logo met blauwe kleurtinten straalt vertrouwen en degelijkheid uit. Bovendien komt het ontwerp op alle mogelijke dragers met evenveel kracht tot zijn recht.

Uniforme huisstijl op alle dragers

Op basis van het nieuwe logo werkten we een complete huisstijl uit. We maakten ontwerpen voor visitekaartjes, briefhoofden, balpennen, koffiekoppen en zelfs werfborden. Dit alles werd ook door ons in de hoogste kwaliteit gedrukt en netjes op tijd geleverd.

Onze full-service aanpak is erop gericht om jou te ontzorgen. En dat is wat we ook met Maxo deden. Frederic kon zijn nieuw project in alle rust opstarten, terwijl wij de grafische identiteit voor Maxo verzorgden tot in de puntjes…

 

Professioneel design

Persoonlijke betrokkenheid

Oplossingen op maat

WIL JIJ OOK CREATIEF ONTWERP OP MAAT?

Onze grafici gaan graag met jou in gesprek!
Na dit gesprek ontvang je vrijblijvend het prijsvoorstel op maat van jouw project.
Koffie erbij? Je bent welkom!

Aanvraag tarieven 't Gazetje
Privacy *